Splendid comfort nearby centre of Sofia
JARDIN DU SOLEIL - rent apartament
Share

JARDAN DU SOLEIL е ексклузивен градски апартамент, подходящ за настаняване на 3 възрастни + 2 допълнителни гости.

 

Апартаментът се намира почти в централната част на София в квартал „Света Троица” (Св. Троица), в близост до метростанция „Вардар”. Можете лесно да стигнете до софийското Ларго само за седем минути с метро. В района има много хранителни магазини, минимаркети и търговски център MEGA MALL.

 

Апартаментът JARDAN DU SOLEIL се намира на първия етаж на сградата със северозападна гледка към обществената градина „Западен парк”. Включва зона за паркиране и е безплатна за всички жители и гости на автомобилите.

 

Апартаментът разполага с две спални - голяма с балдахиново легло и малка с удобно електрохидравлично легло в две отделни стаи. Трапезарията е отделена от кухнята с плъзгащи се алуминиеви врати. Можете да намерите голям килер, инсталиран директно в коридора . Банята е комбинирана с тоалетна, разположена също в коридора.

 

Апартаментът е оборудван с два LCD телевизора, един FULL HD 1080p SMART телевизор и неограничен Wi-Fi интернет, кабелна телевизия - аналогова и цифрова на трите телевизора.

Напълно оборудвана кутия за кухненски бокс с всичко необходимо за вашия комфортен престой като кафе машина, пералня и миялна машина, електрическо отопление и централно отопление.

 

Всички настаняване след 14:00 ч

Цялото освобождаване е до 12:00 ч.

Спалното бельо се почиства веднъж седмично.

 

За новогодишната почивка цената е 150 лв. На вечер, при минимален престой - 4 нощувки.

 

Цената за нощувка е 80 лв., като минималнот настаняване е за 3 дена.

Допълнителна такса за почистване от 50 лева.

 

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Powered by Alle.bg